logo

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en creeert voor zichzelf veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te hebben, adviseert Floragarage regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor worden defecten vaak al in een vroeg stadium herkend en verholpen en bent u onnodig grote en dure reparaties voor.

Kleine beurt auto

Met 'de kleine beurt' wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen.
Naast de standaardwerkzaamheden wordt gecontroleerd:
  - op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers)
  - de accu preventief gecontroleerd
  - het interieurfilter gecontroleerd
  - alle vloeistoffen gepeild en waar nodig bijgevuld

Grote beurt auto

De werkzaamheden bij de 'grote beurt' hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Floragarage altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan controle van het remsysteem, (gloei)bougies, remvloeistof, en controle van de banden, verlichting, airbags, distributieriem en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard worden motorolie, oliefilter en luchtfilter vervangen. De interieurfilter en vloeistoffen – waaronder koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof – worden gecontroleerd dan wel gepeild en indien nodig vervangen of bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu; die zullen wij altijd preventief controleren. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En pech komt altijd ongelegen!

Kosten grote beurt

De kosten van een grote beurt zijn afhankelijk van type auto en de kilometerstand; in het onderhoudsboekje kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Floragarage gaan we de complete lijst af die voor uw type auto van toepassing is. De kosten varieren maar zijn altijd scherp geprijsd. Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave.

Maandag t/m vrijdag van
08:30u tot 12:30u - 13.30u tot 17.00u


2024 | www.floragarage.nl | Privacyverklaring | beheer
BTW-indentificatienummer: NL002079656B95