logo

Remmenservice bij Floragarage

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als alle andere onderdelen zijn ook remmen aan slijtage onderhevig. Doorrijden met versleten remmen is gevaarlijk en kan leiden tot onnodig dure reparaties. Geef dit belangrijkste auto-onderdeel daarom de aandacht die het verdient en laat de remmen regelmatig controleren. Met de remmenservice van Floragarage kunt u veilig de weg op.

Slijtage van remmen

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens versleten; slijtage vindt geleidelijk plaats, eigenlijk iedere keer als u rijdt. Afzonderlijke onderdelen van het remsysteem kunnen versleten raken: de remblokken, remschijven, remschoenen of wielremcilinders. Alle onderdelen ervan moeten in orde zijn om goed - en dat is veilig - te kunnen remmen. Laat de remmen daarom regelmatig door ons controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt.

Remmen laten controleren door Floragarage

De remmen van uw auto zijn niet zomaar ineens kapot. De slijtage vindt geleidelijk plaats, bij elke rit een beetje. Diverse onderdelen van de remmen kunnen versleten raken: de remblokken, remschijven, remschoenen of wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten in orde zijn om goed dus veilig te kunnen remmen. Laat ze daarom regelmatig door ons controleren. Een goed moment hiervoor is de jaarlijkse grote beurt.

Doorrijden met versleten remmen is gevaarlijk!

Het advies van Floragarage: nooit doorrijden met slecht werkende remmen. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar zal ook vaak leiden tot een onnodig dure reparatie. Kapotte onderdelen kunnen namelijk voor extra beschadigingen zorgen. Zo zullen versleten remblokken de remschijven beschadigen, waardoor ook deze vervangen moeten worden. Zorg dat u tijdig een Remmencheck laat uitvoeren!

Maandag t/m vrijdag van
08:30u tot 12:30u - 13.30u tot 17.00u


2024 | www.floragarage.nl | Privacyverklaring | beheer
BTW-indentificatienummer: NL002079656B95